Szukaj

Polityka prywatności

Polityka prywatności "Laureola" Agencja Finansowa

Podstawowe informacje 

Administratorem Twoich danych jest "Laureola" Agencja Finansowa z siedzibą w Słupsku przy ulicy Grodzkiej 9, 

Wszelkie pytania związane z przetwarzaniem przez nas Twoich danych możesz kierować poprzez formularz kontaktowy w zakładce "Kontakt". 

Podane przez Ciebie dane będą przetwarzane wyłącznie na potrzeby kontaktu telefonicznego, mailowego i sms w celu przekazywnia informacji z zakresu oferowanych przez nas produktów i usług oraz przesyłania Ci po wcześniejszych ustaleniach ofert dostosowanych do Twoich potrzeb, o których wcześniej nas poinformowałeś. Zawsze działamy na podstawie Twojej zgody - elektronicznej, pisemnej lub ustnej. 

Nikomu nie przekazujemy Twoich danych bez wyraźnego pozwolenia z Twojej strony. 

Będziemy przechowywać Twoje dane do czasu wycofania Twojej zgody. 

Masz zawsze prawo do dostępu do danych, możesz chcieć je sprosotwać. Możesz zawsze też sprzeciwić się przetwarzaniu przez nas Twoich danych. 

W każdym momencie możesz cofnąć udzieloną nam zgodę - w każdym momencie. 

Możesz też zawsze wnieść skargę na nasze postępowanie do Prezesa Urzędu Ochronych Danych Osobowych. 

Podanie przez Ciebie danych nie wynika z żadnego obowiązku prawnego, jest dobrowolne.



Ochrona danych osobowych

  1. Administratorem danych osobowych, zgodnie z przepisami ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych, jest "Laureola" Agencja Finansowa z siedzibą w Słupsku przy ul. Grodzkiej 9
  2. Klient wypełniając formularz kontaktowy oświadcza, że podane dane są zgodne ze stanem faktycznym.
  3. Wypełniając ww. formularz Klient wyraża zgodę na przetwarzanie danych osobowych w celu realizacji i obsługi zapytania przez "Laureola" Agencja Finansowa, który jest jednocześnie administratorem danych, zgodnie z przepisami z ustawy 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych. Ponadto Klent może wyrazić odrebną zgodę na przesyłaniu ma drogą elektroniczną i telefoniczną informacji w celach marketingowych i handlowych od "Laureola" Agencja Finansowa. 
  4. Klient zgodnie z powołaną wyżej ustawą ma prawo do wglądu do swoich danych osobowych, możliwość ich poprawiania oraz usunięcia. "Laureola" Agencja Finansowa umożliwia każdemu Klientowi prawo kontroli przetwarzania danych zgodnie z art, 32 ustawy o ochronie danych osobowych. 
  5. Podanie danych osobowych jest dobrowolne, jednakże brak zgody na przetwarzane danych osobowych, uniemożliwia "Laureola" Agencja Finansowa udzielenia odpowiedzi na wysłane zapytanie w formularzu kontaktowym. 

Zasady działania Newslettera

  1. Zapisując się do Newslettera na stronie: www.laureola.pl wyraża zgodę na wykorzystanie e=maila podanego przez Klienta do informowania go o ofercie Sprzedawcy, tj, o nowościach i promocjach. 
  2. Adresy mailowe Klientów, którzy zarejestrowali się w Newsletterze wykorzystywane są tylko w celu wysyłania informacji o promocjach i nowościach w ofercie "Laureola" Agencja Finansowa. Adresy te nie są przekazywane osobom trzecim. 
  3. W każdej chwili Klient ma prawo zrezygnować z Newslettera. Rezygenacja z Newslettera może nastąpić poprzez wysłanie wiadomości poprzez formularz kontaktowy w zakładce "Kontakt" na stronie internetowej www.laureola.pl bądź w drodze kliknięcia na link znajdujący się w przesłanym Newsletterze. 

Pliki cookies

.Pliki cookies (tzw. ,,ciasteczka") stanowią dane informatyczne, w szczególności pliki tekstowe, które przechowywane są w urządzeniu końcowym użytkownika serwisu i są przeznaczone do korzystania ze stron internetowych serwisu. Cookies zazwyczaj zawierają nazwę strony internetowej, z której pochodzą, czas przechowywania ich na urządzeniu końcowym oraz unikalny numer. 

Pliki cookies wykorzystywane są w celu:
  • dostosowania zawartości stron internetowych serwisu www.laureola.pl do preferencji użytkownika oraz optymalizacji korzystania ze stron internetowych serwisu. Te pliki rozpoznają urządzenie użytkownika serwisu i pozwalają odpowiednio wyświetlić stronę internetową, dostosowaną do potrzeb użytkownika;
  • tworzenia statystyk, które pomagają lepiej zrozumieć sposoby wykorzystywania serwisu www.laureola.pl przez użytkownika, dzięki czemu można stale ulepszać jego strukturę i zawarte w nim treści
W ramach strony internetowej www.laureola.pl stosowane są następujące rodzaje plików cookies:
  • ,,sesyjne", które są plikami tymczasowymi, które przechowywane są w urządzeniu końcowym użytkownika do czasu opuszczenia strony internetowej lub wyłączenia oprogramowania (przeglądarki internetowej)
  • ,,stałe" pliki cookies przechowywane są w urządzeniu końcowym użytkownika przez czas określony w parametrach plików cookies lub do czasu usunięcia ich przez użytkownika
Większość przeglądarek internetowych domyślnie daje możliwość przechowywania plików cookies w urządzeniu końcowym użytkownika. Użytkownicy strony www.laureola.pl mogą dokonać w każdym czasie zmiany ustawień przeglądarki internetowej, z której korzystają dotyczących plików cookies w taki sposób, aby blokować automatyczną obsługę plików cookies lub wymagać każdorazowo informacji o ich zamieszczeniu w urządzeniu użytkownika. Szczegółowe instrukcje dotyczące opcji plików cookies znajdują się w ustawieniach przeglądarki internetowej użytkownika.